SERVEIS I PNEUMÀTICS

Amortidors

Els amortidors són els responsables de l’estabilitat del vehicle, ja que mantenen els pneumàtics en contacte continu amb la carretera. Dels amortidors depèn el bon funcionament de dispositius de seguretat com l’ABS o els frens, per tant, una suspensió en mal estat influeix negativament en la direcció i en la distància de frenada.

Els amortidors són una de les parts més importants del mecanisme del vehicle i, tot i això, també són els grans oblidats per part dels usuaris.

Amb el pas dels quilòmetres, el conjunt format pels amortidors i les molles va perdent la seva capacitat d’absorció, cosa que repercuteix negativament en l’estabilitat del vehicle i la comoditat de la marxa.

Des de Vialider, us recomanem que canvieu sempre els quatre amortidors alhora perquè tots portin sempre el mateix quilometratge. A més, als nostres tallers sempre trobareu les millors marques en qüestió de recanvis per a les suspensions.

Les escombretes de l’eixugaparabrises són les encarregades d’escombrar la pluja i la brutícia del parabrises per tal d’oferir-nos una visibilitat millor a la carretera en condicions climatològiques adverses.

El principal motiu pel qual aquestes escombretes es deterioren ràpidament és perquè fan aproximadament un milió d’escombrades sobre aigua acumulada, insectes, brutícia o fang. A més, una escombreta en mal estat disminueix la visibilitat un 20% o 30%.

Des de Vialider us recomanem canviar les escombretes, com a mínim, un cop a l’any, i preferiblement abans de l’arribada de l’hivern.